Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Waar droom jij van? Wat lijkt je heerlijk?

Als kind hebben we grootse dromen. 
Alles kan en alles mag.
Tot we ouder worden en met de realiteit worden geconfronteerd.
We denken niet meer in dromen maar in 'realiteit'. 
We denken niet meer in mogelijkheden maar in beperkingen.
 
In dit Webinar ga je leren

* Waar je werkelijk van droomt en wat dat betekent.

* Waarom keihard werken niet altijd voor succes zorgt?!

* Wat dan WEL werkt om je dromen en doelen te bereiken.

* Wat je vandaag al kan doen om een stap dichter bij jouw droom te komen.

* Wat jou tot nu toe heeft tegengehouden - en hoe je er voor zorgt dat dit niet meer gebeurd!

* Hoe je van een droom naar een doel kan gaan.

* Welke rol mindset speelt en hoe je dit kan inzetten.


Want hoe ouder we worden, hoe meer we denken in beperkingen in plaats van in dromen.

Ideeën worden in je hoofd al afgekapt, voordat ze vorm hebben gekregen want:

X We maken ons druk om de mening van anderen! Wat zullen ze wel niet denken als jij dingen anders gaat doen?

X We hebben niet genoeg tijd!

X We hebben niet genoeg kennis!

X We hebben niet genoeg geld!

X We denken dat we niet goed genoeg zijn!

X We vinden de dromen en doelen niet realistisch!

X We nemen het leven zoals het nu eenmaal is! We denken dat we geen keuze hebben en doen wat op ons pad komt.


En dat is zo jammer! Want onze wensen zijn een voorgevoel van dat wat we daadwerkelijk gaan bereiken. Maar als je er niks mee doet, gaat het ook weer weg. Dan vervaagt het beeld en ga je weer verder met wat je altijd deed. De dingen doen omdat je ze altijd deed. En je komt geen stap verder. 

Iedereen heeft recht om zijn dromen na te jagen en een fantastisch leven te leiden. Hoe groot of hoe klein deze dromen ook zijn. 

Mijn grootste droom was om tot de sterkste vrouwen van de wereld te behoren. Nu ben ik Europees kampioen bankdrukken. Dit ging absoluut niet zonder slag of stoot. Het begon lang geleden toen ik wilde genezen van mijn ernstige eetstoornis. Ondanks mijn beperkende gedachtes de lange weg die ik moest afleggen ben ik er toch gekomen. Dit gun ik iedereen, daarom wil ik jullie leren hoe je je dromen kunt najagen en je zelfvertrouwen kan laten groeien.

Het begon bij mij allemaal met een idee. Wat nou als......

Wat nou als er meer mogelijk is? Ik meer kan dan anderen van me verwachten? Ik meer kan dan wat anderen doen? Wat nou als het niet ligt aan tijd, kennis en geld? Wat nou als het ligt aan hoe je met dingen omgaat en dingen aanpakt ofwel MINDSET?

En ik kwam tot een grote ontdekking. 
Het ligt wel degelijk aan tijd, kennis en geld. Maar dit is maar voor 5%. Dit noem ik de geluksfactor. Slechts vijf procent is toe te schrijven aan omstandigheden. De overige 95% ligt aan Mindset.  

Met dit in mijn achterhoofd, ben ik me gaan verdiepen in het onderwerp Mindset. Ik wilde een expert worden in dat gebied want met een krachtige mindset is alles mogelijk. En dat heb ik bewezen. 

In dit Webinar gaan wij jullie leren hoe je dromen kunt omzetten in doelen - en ze kunt bereiken. Niks is te gek! Wij hebben er zin in, jullie ook?


Presentatie door
Wij zijn Roos, Linda en Isabelle. 3 powerladies die van de shit/struggles in het leven hun missie hebben gemaakt. Samen hebben we een online programma en comminity gebouwd. 

Door de weg die we hebben afgelegd en de investeringen in onze persoonlijke ontwikkeling zijn we waar we nu staan. 3 krachtige vrouwen ondersteund door het scarabeterteam willen jou zo graag helpen om je dromen waar te maken.

Wij hebben de scarabee als symbool voor ons platvorm gekozen. Op z’n Nederlands noemen we dit een mestkever of ook wel drekkever.

De Egyptenaren dachten dat deze kevers spontaan uit mest ontstonden en gaven ze de betekenis van ontstaanscheppen en transformeren. Dat ze zichzelf konden creëren.

Met dit in gedachte gaan aan de slag. Door die shit altijd mee te slepen wordt je steker! Leer te zien en vooral te voelen wat de power in je is en zet dat in!
Wij accepteren het niet langer dat je je potentie voor jezelf houdt.  LETS GO!

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek